Our projects: UKFast Campus

A creative, imaginative office refurb

Transforming the shell of a former corporate office, Fast Space redesigned the entire interior layout, adding bespoke details including "space tunnels", stacked meeting pods and a second-floor Japenese water garden.

Bespoke sleeping pods provide a cosy space for teammates to switch off when in need of a rest. The custom-made fabric décor and in-built lighting and sound technology creates the perfect, customisable space for relaxation and time out.

The campus' 500-seater auditorium space boasts custom-designed, unique, tiered seating with in-built, customisable lighting options to fit with the theme of the event. We designed two discreet, balcony-style alcoves for sound and lighting control, and for a ‘Royal Box’ style external viewing space.

A 100 sq. ft. screen sits flush into the wall, with an access corridor behind, also providing a route to a hidden VIP lounge.

Start your new project